BIEN RESTAURANT

Kjære venner.

For 12 år siden åpnet vi Bien Restaurant, det har vært en spennende reise. Vi har møtt så mange fine folk, og fått lov til å være med på så mye gøy på grunn av at vi startet restaurant i det gamle apoteket på Danmarksplass.

Dette skal vi fortsette med, men på en litt annen måte enn tidligere. Lønnsomheten har vært dårlig i et par år nå, og vi kan ikke fortsette slik. Bien Restaurant blir derfor omgjort til en selskapsrestaurant og et eventlokale. Det betyr at hvis du ønsker å oppleve de unike lokalene så må du arrangere en fest/selskap hos oss.

Vi kommer fortsatt til å ha åpent i julebordsesongen, og vi kommer til å stelle i stand mange gøye arrangementer selv. I tillegg til dette så åpner vi snart Bien Bazar i Kjøttbasaren, og der kommer dere til å kjenne oss godt igjen.

Masse klemmer fra Gard og Petter – så sees vi snart på en av Biene.

     BIENS MATFILOSOFI

Vi er alltid på jakt etter de aller beste råvarene, fortrinnsvis fra vårt eget nærmiljø. Gjennom snart ti års drift har vi knyttet mange gode kontakter med lokale leverandører, både på fisk, kjøtt, grønnsaker, og drikkevarer.

I den lyse delen av året, drar vi ukentlig ut i skog og mark for å plukke planter, sopp og bær til vårt kjøkken. På denne måten setter vi vår personlige signatur på alle rettene som passerer svingdørene.

Velkommen til oss.

LA OSS KONTAKTE DEG

Legg igjen en melding her så kontakter vi deg innen kort tid.

Not readable? Change text. captcha txt