BIEN RESTAURANT

I de fredete Art Deco lokalene til det som en gang var Bien Apotek på Danmarksplass, ligger Bien Restaurant. Sommeren 2006 åpnet Gard Haugland, Petter Lidal og Erik Brun det som skulle bli Bergens første nabolags kafé og bistro. I de ti årene som har gått siden oppstarten, har Gard og Petter, sammen med et team av dedikerte mennesker, formet Bien Restaurant til det vi er i dag.

Målet vårt er å tilby utsøkt sesongbasert mat, spennende drikke og fantastisk service, samtidig som vi beholder den unike atmosfæren og behagelige følelsen som treffer alle idet de trer inn i de enestående lokalene fra 1939. Vi håper du vil sette like stor pris på Bien Restaurant, som vi og våre vidunderlige gjester har gjort de ti siste årene. Hjertelig velkommen til en kulinarisk opplevelse!

Mvh
Gard og Petter

     BIENS MATFILOSOFI

Vi er alltid på jakt etter de aller beste råvarene, fortrinnsvis fra vårt eget nærmiljø. Gjennom snart ti års drift har vi knyttet mange gode kontakter med lokale leverandører, både på fisk, kjøtt, grønnsaker, og drikkevarer.

I den lyse delen av året, drar vi ukentlig ut i skog og mark for å plukke planter, sopp og bær til vårt kjøkken. På denne måten setter vi vår personlige signatur på alle rettene som passerer svingdørene.

Vi er stolt av hvordan vårt kjøkken har utviklet seg gjennom disse ti årene, og gleder oss til å ta fatt på de ti neste. Velkommen til oss.

 BORDBESTILLING

LA OSS KONTAKTE DEG

Legg igjen en melding her så kontakter vi deg innen kort tid.

Not readable? Change text. captcha txt