Bien

Basar

Bien Basar er en klassisk restaurant med lokale råvarer fra både sjø og land. Opplev det beste av Vestnorske råvarer, servert på en klassisk måte i historiske omgivelser.

Google ANMELDELSER:  4,4
Facebook ANMELDELSER:  4,7
bien basar

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Bordbestilling
Klikk her for å reservere bord
Bordbestilling
Meny
Klikk her for å se menyen
meny
meny

Bien Basar Meny

forretter
Gravet fjellørret
230
chips og krem av jordskokk, sennepsaus, hasselnøtter (fisk, sulfitt, sennep, egg, nøtter)
Gresskarsuppe
210
syltet gresskar, gresskarkjerner (melk, selleri)
BRIOCHE OG LØYROM
310
rødløk, rømme (fisk, hvete, bygg, melk, egg)
Biff tartar
230
kvernet oksekjøtt, med klassisk tilbehør (allergener: egg, fisk, sennep, sulfitt)
Norske østers
270
Med persille coulis, champagne og østers emulsjon (bløtdyr, sulfitt)
hovedretter
And
570
confiterte lår, rødkål, rotpuré, bigarade saus (melk, selleri, sulfitt)
Biens Persetorsk
575
Serveres med spisskål, ertepuré, eplesider beurre blanc og ørretrogn (melk,sulfitt, fisk)
Pinnekjøtt
610
kålrabistappe, bøneskorv, pinnefett (melk, hvete, sulfitt)
Biens Ribbe
560
medisterkake, julepølse, rødkål, julesaus (melk, hvete, sulfitt, sennep)
Nøttestek
420
sopp, rødkål, potet vegetar, kan også serveres vegansk (nøtter, sesam, soya, hvete, sennep, sulfItt)
dessert
Riskrem
205
bringebær, mandel, nougatin tuile (melk, gluten, nøtter)
Flømri (klassisk Bergensk festdessert)
205
kirsebærkompott, crumble (melk, hvete, sulfitt, nøtter)
Multesuppe
205
hvit sjokolade sorbet, krumkake (gluten. melk, egg, sulfitt)
Dagens husmannkost

Kjære gjester på Bien Basar.

Mandag til torsdag serverer vi dagens rett.
Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen.
Disse rettene tilbys mellom kl. 16:00 og 18:00.

Hver ukedag serverer vi dagens rett. Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen. Disse rettene tilbys mellom kl. 16:00 og 18:00.

Dagens rett 295,- (med dessert 369,-)

Mandag
Plukkfisk med eggesmør og flatbrød
Tirsdag
Kjøttkaker i viltsaus med ertestuing
Onsdag
Sosekjøtt
Torsdag
Raspeballer med saltkjøtt, korv, bacon og kålrabistappe
Gravet fjellørret
230
chips og krem av jordskokk, sennepsaus, hasselnøtter (fisk, sulfitt, sennep, egg, nøtter)
Gresskarsuppe
210
syltet gresskar, gresskarkjerner (melk, selleri)
BRIOCHE OG LØYROM
310
rødløk, rømme (fisk, hvete, bygg, melk, egg)
Biff tartar
230
kvernet oksekjøtt, med klassisk tilbehør (allergener: egg, fisk, sennep, sulfitt)
Norske østers
270
Med persille coulis, champagne og østers emulsjon (bløtdyr, sulfitt)
And
570
confiterte lår, rødkål, rotpuré, bigarade saus (melk, selleri, sulfitt)
Biens Persetorsk
575
Serveres med spisskål, ertepuré, eplesider beurre blanc og ørretrogn (melk,sulfitt, fisk)
Pinnekjøtt
610
kålrabistappe, bøneskorv, pinnefett (melk, hvete, sulfitt)
Biens Ribbe
560
medisterkake, julepølse, rødkål, julesaus (melk, hvete, sulfitt, sennep)
Nøttestek
420
sopp, rødkål, potet vegetar, kan også serveres vegansk (nøtter, sesam, soya, hvete, sennep, sulfItt)
Riskrem
205
bringebær, mandel, nougatin tuile (melk, gluten, nøtter)
Flømri (klassisk Bergensk festdessert)
205
kirsebærkompott, crumble (melk, hvete, sulfitt, nøtter)
Multesuppe
205
hvit sjokolade sorbet, krumkake (gluten. melk, egg, sulfitt)

Kjære gjester på Bien Basar.

Mandag til torsdag serverer vi dagens rett.
Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen.
Disse rettene tilbys mellom kl. 16:00 og 18:00.

Hver ukedag serverer vi dagens rett. Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen. Disse rettene tilbys mellom kl. 16:00 og 18:00.

Dagens rett 295,- (med dessert 369,-)

Mandag
Plukkfisk med eggesmør og flatbrød
Tirsdag
Kjøttkaker i viltsaus med ertestuing
Onsdag
Sosekjøtt
Torsdag
Raspeballer med saltkjøtt, korv, bacon og kålrabistappe
om oss

Velkommen til Bergens storstue

Bien Basar holder til i Kjøttbasaren og serverer klassiske retter basert på Lokale råvarer. Vår visjon er å presentere det beste av Vestnorske råvarer på en klassisk måte og man kan sitte på egne bord, eller spise i den store baren rundt kjøkkenet hvor man kan se kokkene jobbe.

Stemningen i de historiske omgivelsene gir assosiasjoner til de kontinentale restaurantene og den store romfølelsen og buene i taket skaper en unik atmosfære.

kart

Finn frem til våre spisesteder

Her kan du se åpningstider for våre ulike spisesteder. Vi oppfordrer alle til å ta kollektivtransport, sykle eller gå til restaurantene våre.

BIEN BASAR

Mandag - Lørdag 16:00 - 23:00

BIEN PIZZABAR

Mandag - Lørdag 16:00 - 23:00
Søndag 16:00 - 21:00

BIEN CENTRO

Mandag - Torsdag 15:00 - 22:00
Fredag - Lørdag 12:00 - 23:00
Søndag 12:00 - 21:00

BIEN SNACKBAR

Mandag - Lørdag 16:00 - 23:00
Søndag 16:00 - 21:00

NB - Kjøkkenet stenger en time før restauranten stenger
kontakt

Lurer du på noe?

Fyll ut skjema om du har lurer på noe eller trenger å gjøre endringer på din reservasjon. Du kan også ringe eller sende oss en e-post.

Ring oss: 555 911 00
Skriv til oss: BASAR@bienbar.no
Skjemaet ditt er sendt! Vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig!
Oops! Noe gikk galt! Vennligst prøv igjen.