Bien

Basar

Bien Basar er en klassisk restaurant med lokale råvarer fra både sjø og land. Opplev det beste av Vestnorske råvarer, servert på en klassisk måte i historiske omgivelser.

Google ANMELDELSER:  4,4
Facebook ANMELDELSER:  4,7
bien basar

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Bordbestilling
Klikk her for å reservere bord
Bordbestilling
Meny
Klikk her for å se menyen
meny
meny

Bien Basar Meny

forretter
Bergens fiskesuppe
175
Serveres med hvit fisk, gulrot, selleri, purreløk og dill olje. klassisk og perfekt (allergener: fisk, selleri, melk, hvete, sulfitt)
Betesalat
175
Bakt og syltet rødbete med chevre og valnøtt vinaigrette (allergener: melk, hvete)
Biff tartar
195
kvernet oksekjøtt, med klassisk tilbehør (allergener: egg, fisk, sennep, sulfitt)
Norsk spekemat
250
3 forskjellige typer kjøtt, flatbrød, rømme og friske urter (Allergener: hvete, melk)
Norske sjøkreps (kun ved tilgang)
380
Ferske sjøkreps bakt med urtesmør. Servert med brød (allergener: skalldyr, hvete)
Norske østers
210
serveres med 3 forskjellige garnityr (bløtdyr, fisk, sulfitt)
Rillettes
185
«pate» av and og svin, serveres med ristet surdeigsbrød, dillmajones, eplecidergele (allergener: hvete, egg)
hovedretter
Biens Persetorsk
420
Serveres med spisskål, ertepurè, beurre blanc og ørretrogn (melk,sulfitt, fisk)
Pepperbiff fra Nyyyt
495
180 gram indrefilet fra Nyyyt, grønn peppersaus, bakt løk , grønnsaker og pommes anna (Allergener: melk, sulfitt, egg.)
Piggvar en papilotte
440
Bakes i matpapir sammen med grønnsaker. Serveres med vermouth saus,gulrotpuré og pomme duchesse (Allergener: melk, sulfitt, fisk)
Siderbraiserte svinekjaker
440
Serveres med persillerot-puré, rødbeter og pommes anna (allergener: sulfitt, melk)
Vegetar cassoulet
350
Confitert sopp med bønner og grønnsaker i tomatsaus. Serveres med grønn salat (allergener: hvete, melk)
dessert
Ananas tarte tatin
175
Serveres med mørk sjokoladesorbet og creme anglaise (Allergener: melk, hvete, egg)
Creme Brulee
175
Appelsinsalat og yoghurtmarengs (Allergener: egg, melk)
Ostetallerken
250
Norske oster med kompott, knekkebrød og nøtter (Allergener: hvete, melk, nøtter, sulfitt)
Sjokoladekake
175
Serveres med kaffe ganache, marinert pære og solbærsorbet (Allergener: melk,hvete)
Dagens husmannkost

Kjære gjester på Bien Basar.

Hver ukedag serverer vi dagens rett. Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen. I utgangspunktet tilbys disse rettene mellom kl. 16:00 og 18:00, men i februar og mars står de på menyen hele dagen, og som et ekstra triks for å få dere til å prøve denne fantastiske tradisjonsmaten, har vi bestemt oss for å komme med et lokketilbud som gjelder februar og mars:

Dagens rett med dessert 195,- (ordinær pris 295,-)
(Tilbudet gjelder ikke raspeballene på torsdager)

Mandag
Plukkfisk med eggesmør og flatbrød
Tirsdag
Kjøttkaker i viltsaus med ertestuing
Onsdag
Sosekjøtt med kålstuing og gulrot
Torsdag
Raspeballer med saltkjøtt, korv, bacon og kålrabistappe
Fredag
Biff sauté med duchesse potet og sopp
Bergens fiskesuppe
175
Serveres med hvit fisk, gulrot, selleri, purreløk og dill olje. klassisk og perfekt (allergener: fisk, selleri, melk, hvete, sulfitt)
Betesalat
175
Bakt og syltet rødbete med chevre og valnøtt vinaigrette (allergener: melk, hvete)
Biff tartar
195
kvernet oksekjøtt, med klassisk tilbehør (allergener: egg, fisk, sennep, sulfitt)
Norsk spekemat
250
3 forskjellige typer kjøtt, flatbrød, rømme og friske urter (Allergener: hvete, melk)
Norske sjøkreps (kun ved tilgang)
380
Ferske sjøkreps bakt med urtesmør. Servert med brød (allergener: skalldyr, hvete)
Norske østers
210
serveres med 3 forskjellige garnityr (bløtdyr, fisk, sulfitt)
Rillettes
185
«pate» av and og svin, serveres med ristet surdeigsbrød, dillmajones, eplecidergele (allergener: hvete, egg)
Biens Persetorsk
420
Serveres med spisskål, ertepurè, beurre blanc og ørretrogn (melk,sulfitt, fisk)
Pepperbiff fra Nyyyt
495
180 gram indrefilet fra Nyyyt, grønn peppersaus, bakt løk , grønnsaker og pommes anna (Allergener: melk, sulfitt, egg.)
Piggvar en papilotte
440
Bakes i matpapir sammen med grønnsaker. Serveres med vermouth saus,gulrotpuré og pomme duchesse (Allergener: melk, sulfitt, fisk)
Siderbraiserte svinekjaker
440
Serveres med persillerot-puré, rødbeter og pommes anna (allergener: sulfitt, melk)
Vegetar cassoulet
350
Confitert sopp med bønner og grønnsaker i tomatsaus. Serveres med grønn salat (allergener: hvete, melk)
Ananas tarte tatin
175
Serveres med mørk sjokoladesorbet og creme anglaise (Allergener: melk, hvete, egg)
Creme Brulee
175
Appelsinsalat og yoghurtmarengs (Allergener: egg, melk)
Ostetallerken
250
Norske oster med kompott, knekkebrød og nøtter (Allergener: hvete, melk, nøtter, sulfitt)
Sjokoladekake
175
Serveres med kaffe ganache, marinert pære og solbærsorbet (Allergener: melk,hvete)

Kjære gjester på Bien Basar.

Hver ukedag serverer vi dagens rett. Denne er selvsagt rimeligere enn rettene på a la carte menyen. I utgangspunktet tilbys disse rettene mellom kl. 16:00 og 18:00, men i februar og mars står de på menyen hele dagen, og som et ekstra triks for å få dere til å prøve denne fantastiske tradisjonsmaten, har vi bestemt oss for å komme med et lokketilbud som gjelder februar og mars:

Dagens rett med dessert 195,- (ordinær pris 295,-)
(Tilbudet gjelder ikke raspeballene på torsdager)

Mandag
Plukkfisk med eggesmør og flatbrød
Tirsdag
Kjøttkaker i viltsaus med ertestuing
Onsdag
Sosekjøtt med kålstuing og gulrot
Torsdag
Raspeballer med saltkjøtt, korv, bacon og kålrabistappe
Fredag
Biff sauté med duchesse potet og sopp
om oss

Velkommen til Bergens storstue

Bien Basar holder til i Kjøttbasaren og serverer klassiske retter basert på Lokale råvarer. Vår visjon er å presentere det beste av Vestnorske råvarer på en klassisk måte og man kan sitte på egne bord, eller spise i den store baren rundt kjøkkenet hvor man kan se kokkene jobbe.

Stemningen i de historiske omgivelsene gir assosiasjoner til de kontinentale restaurantene og den store romfølelsen og buene i taket skaper en unik atmosfære.

kart

Finn frem til våre spisesteder

Her kan du se åpningstider for våre ulike spisesteder. Vi oppfordrer alle til å ta kollektivtransport, sykle eller gå til restaurantene våre.

BIEN BASAR
Mandag- Lørdag 16:00 - 23:00
BIEN PIZZABAR
Mandag - Lørdag 16:00 - 22:00
Søndag 16:00 - 21:00
BIEN CENTRO
Mandag - Fredag 15:00 - 22:00
Lørdag 13:00 - 22:00
Søndag 13:00 - 21:00
BIEN SNACKBAR
Mandag - Lørdag 16:00 - 22:30
Søndag 16:00 - 21:00
NB - Kjøkkenet stenger en time før restauranten stenger
kontakt

Lurer du på noe?

Fyll ut skjema om du har lurer på noe eller trenger å gjøre endringer på din reservasjon. Du kan også ringe eller sende oss en e-post.

Ring oss: 555 911 00
Skriv til oss: BASAR@bienbar.no
Skjemaet ditt er sendt! Vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig!
Oops! Noe gikk galt! Vennligst prøv igjen.