BIEN RESTAURANT

    BIEN RESTAURANT

Bien restaurant var det første stedet vi åpnet, i 2006. Restauranten ligger i lokalene til det gamle apoteket på Danmarksplass, hvor vi har beholdt stilen som preget apoteket da det var i drift på 30-tallet. Lokalene er faktisk fredet etter Lov om kulturminner, noe som passer oss godt da vi ikke vil endre på dette uttrykket. Vi valgte også navnet Bien etter det gamle apoteket.

Bien er et selskapslokale som du har mulighet til å booke til hva enn du måtte ønske. Det kan være alt fra bursdager til dåp og konfirmasjon til firmamiddager eller vennelag.

Lokalet består av to etasjer, hvor vi i overetasjen kan bespise 50 personer. Våre lokaler i kjelleren er oppgradert og fremstår bedre enn noen gang. Vi kan dekke til 40 gjester for bespisning, og enda flere for bare fest. Stemningen er helt i tråd med det gamle apoteket, og har de samme elementer av art deco-stil.

Vi har som utgangspunkt at selskapet bør være på minimum 20 personer for at vi skal kunne arrangere et selskap, men at vi gjerne kan se på mindre grupper med et mer spesielt opplegg. Dersom man velger enten vår treretter eller vår buffet, betaler man ikke noe i lokalleie. Uten bespisning tar vi 8000,- i leie.

Vi har ulike menyopplegg, og kan gjerne tilpasse oss gjestenes behov. Flere konsepter er under utvikling og vi skal ha mange winemakers dinners utover året. Vi kommer også fortsatt til å ha åpent for alle i julebordsesongen, hvor man kan bestille bord til mindre grupper.

Lokalene er tilknyttet vår restaurant og vår skjenkebevilling så all mat og drikke må kjøpes av oss.

Dersom du ønsker å arrangere et selskap hos oss, eller ønsker litt mer informasjon kan du sende en mail til linda@bienbar.no.

Masse klemmer fra Gard og Petter.

     BIENS MATFILOSOFI

BIENS MATFILOSOFI

Vi er alltid på jakt etter de aller beste råvarene, fortrinnsvis fra vårt eget nærmiljø. Gjennom snart ti års drift har vi knyttet mange gode kontakter med lokale leverandører, både på fisk, kjøtt, grønnsaker, og drikkevarer.

I den lyse delen av året, drar vi ukentlig ut i skog og mark for å plukke planter, sopp og bær til vårt kjøkken. På denne måten setter vi vår personlige signatur på alle rettene som passerer svingdørene.

Velkommen til oss.

LA OSS KONTAKTE DEG

Legg igjen en melding her så kontakter vi deg innen kort tid.

Not readable? Change text. captcha txt
0